HHO cu numai 2mA?

Da. Pentru ca… 610Hz, 620Hz, 630Hz, 12000Hz  si 42,8kHz sau mai precis 42712.2Hz (frecventele Keely)

quote (povestea):

[Exploding water with 42712.2Hz

Post From JoesCell2 (this is the opinion of a private person):

Keely found that water will explode at a frequency of 42,712.2 Hz. … did it with a Quartz Bowl….Think Quartz and how symmetry applies to magnets because that is how quartz crystals are formed, via symmetry. The 42,712.2Hz was applied to a quartz bowl with distilled water at which time it EXPLODED and disappeared. After this experiment Keely began studing geometric shapes that hold these specialized frequencies which can manipulate matter and the mind. So the power of the mind possibly can be realized by the special shapes that Keely discovered from special frequencies. if you know how this works you wouldnt even need a Joe Cell to make power and after a while not even the special shapes because you could use your voice. i will add that if you want your joe cells to work better place it on a 10 or 12 point tesseract made on copper foil. You can get it at lowes home improvement in their building materials section.]

 Pentru cine cunoaste efectul Hutchinson, aceste SF-uri au sens. 

[               3 – 6 – 9

John Keely, wrote that the vibrations of „thirds, sixths, and ninths, were extraordinarily powerful.” In fact, he proved the „vibratory antagonistic thirds was thousands of times more forceful in separating hydrogen from oxygen in water than heat.” In his „Formula of Aqueous Disintegration” he wrote that, „molecular dissociation or disintegration of both simple and compound elements, whether gaseous or solid, a stream of vibratory antagonistic thirds, sixths, or ninths, on their chord mass will compel progressive subdivisions. In the disintegration of water the instrument is set on thirds, sixths, and ninths, to get the best effects.” aqua1.txt from keelynet.com

Note well the Tesla quote about 3-6-9:

„If you only knew the magnificence of the 3, 6 and 9, then you would have a key to the universe.” -Nikola Tesla]

 

Cateva dintre  minunile rezonantei la anumite frecvente gasiti aici.

 

Acum practica:

Stim cu totii ce e rezonanta, de ce soldatii nu merg in pas cadentat pe poduri, etc.

Cunoscand structura moleculei de apa, fortele de atractie si unghiurile acestora,  putem deduce energia necesara si frecventa de oscilatie la rezonanta – spre norocul nostru, au facut deja altii acest lucru. 

Brute force inseamna sa egalam fortele de atractie prin fortele dezvoltate de sarcinile electrice de pe electrozi (electroliza) cu un consum evident foarte mare de ordinul a 25-30A. Celulele care se gasesc pe piata, desi sunt cu PWM (oscilatoare cu NE555) tot asta fac.

Rezonanta permite ruperea legaturilor fara a egala fortele, asa se explica consumul de 2mA cu care se lauda unii.

Secretul:

Poate ati auzit de bobina ideala si condensator ideal – niste inventii de-ale profilor de fizica sa ne faca noua viata mai usoara 😀 In cazul nostru condensatorul/celula de HHO trebuie sa aiba impedanta zero ca sa nu avem cadere de tensiune. Dar cum apa, fie ea si distilata, e un dielectric departe de a fi perfect, ar trebui in opinia mea sa… izolam electrozii. Astfel eliminam fenomenul brute force care consuma practic potentialul dezvoltat pe electrozi.

Stanly Meyer sustinea ca a produs splitarea direct in injectoare (ar trebui sa ma uit pe patent sa vad daca electrozii lui nu erau cumva izolati in ceramica). A mai spus ca folosea laser pentru excitarea moleculelor si alte povesti. E posibil, dar toate aveau ca scop reducerea energiei consumate pentru splitarea apei. Fenomenul de rezonanta este singurul in masura sa aduca rezultatele asteptate.

Cum producem excitarea?

Folosim celula clasica sau pur si simplu un cristal piezo reglat la frecventa respectiva?

Daca folosim celula, chiar cu electrozii izolati, profitam de campul electric de la nivelul lor, deci vom vrea sa avem un potential mare ca sa slabim fortele de atractie intramoleculara. Dar vom avea un consum destul de mare pentru a produce acest potential, plus greutatile in a produce un impuls patrat foarte ingust (Tesla folosea spark-gaps).

Daca folosim un transducer, se va produce cavitatie, apoi imediat reactie si implicit irosirea energiei sub forma de caldura in electrolit – nu vrem acest lucru (decat daca vrem sa facem un reactor cu plasma).

Deci cel mai bine, folosim o celula cu apa pura, cu electrozi izolati ca sa nu se faca redoxul, pe care aplicam un potential variabil cu frecventa dorita. De la aceasta vibratie ne dorim urmatoarele:

– sa aiba un potential cat mai inalt pentru a avea forta mai mare si a splita mai repede molecula

– sa aiba un puls cat mai ingust (cu durata cat mai mica) pentru a minimiza consumul necesar crearii lui

– sa fie constant si cat mai aproape de 42712.2Hz – va trebui generat cu cuartz pentru ca oscilatoarele normale se incalzesc si variaza efectul RCului

– sa consume cat mai putin, chiar daca ne permitem sa-l facem de 20000V si mai punem si un laser, de efect…

– si asa de tuning (a se citi design), daca variatia potentialului singura nu e suficienta pentru a separa gazele din lichid,evident gazele se vor acumula langa electrozi,  folosim tocmai efectul de cavitatie produs de ultrasunete (sau poate am inteles eu gresit, si atunci rectific: folosim ultrasunetele pentru degazeificarea electrolitului)

Dar in aceasta situatie nu se produce cavitatie?

In opinia mea – nu. Pentru ca un cristal, oricat de bun ar fi, scoate si armonici care perturba vibratia ordonata si duc la pierderi. RMNul foloseste numai vibratia atomilor de hidrogen. Daca noi putem regla frecventa specifica a unui atom, toti atomii cu frecventa respectiva (angrenati in aceeasi structura de legaturi si forte) vor vibra sincron, considerand faptul ca apa este pura si nu sufera inomogen alte influiente.

Ar mai fi cateva observatii:

– oricat de netezi ar fi electrozii, ei au asperitati care pentru atomi sunt de 1.000.000.000 ori mai mari decar este Everestul pentru noi; iar noi stim ca fortele electrostatice… sunt ca dragostea la distanta… Si acum imi aduc aminte ca am citit despre undele electromagnetice (da, alea care se folosesc in RMN) a caror intensitate nu depinde de distanta… Despre asta data viitoare 🙂 eventual de vazut asta (cu un consum foarte mare, total neperformant)

idei ar mai fi… dar pana nu pui mana sa explodezi… 🙂

Reclame

34 de comentarii Adăugă-le pe ale tale

 1. silisteanu lucian spune:

  Salutare.Eu am montat pe un Opel Zafira 2,0 TDI din anul 2003 dotat cu FAP (filtru anti particole), un generator de HHO folosind ca electrolit apa distilata+bicarbonat alimentar(prop. de 1 lingura /litru).Am utilizat aceasta combinatie mai mult de13 luni fara probleme ,dar cind a trebuit sa schimb bateria (care era veche -din 2003-) am ramas fara sincronizare (cred) a aprinderii.Mai exact turometrul nici nu se misca ,iar pe panou raman aprinse 2 leduri -cel de la revizionare tecnica(reprez,de o masina cu o cheie suprapusa) si cel de la nivelul de rifrigerant(antigel) existent in circuit. Nu reusesc sa o turez ptr. ca pierde putere iar zgomotul motorului este ca a unui tractor (asurzitor),temperatura apei se ridica in 5-7 min. la 90 de grade si ramine asa constant.Viteza ramine ingeneral constanta(accelerind) dar nu cred ca am mai mult de 40-50 km /h (ochiometric vorbind).Va rog frumos ,spuneti ce trebuie sa fac?SPERIND INTRUN RASPUNS LA MURITOR VA MULTUMESC MULT!!!!!!!!!! ANTICIPAT.

  1. nita roman spune:

   Servus Luciane,am si eu o inst hho pe o zafira benzina,si as vrea sa vorbim un pic .Eu am montat-o dar nu mai am nr sa sa merg ptr teste,sper luna asta sa o inmatriculez.daca vrei si tu as vrea sa vorbim putin despre inst,mai am cateva nelamuriri dar sunt increzator.tel.meu e 0740902367,da-mi un sms si te sun eu .multumesc mult.

  2. intotdeauna te ajuta un diagnostic. eu nu am sonda de opel dar albundy are.

 2. Cristi spune:

  vezi daca atunci cand ai schimbat bateria nu ai scos cumva vreun furtunas de vacuum. Trebuie sa mergi la un Service sau cine are un program de verificare petru Opel sa vada codurile de defect si vei sti ce sa faci. Cand ai schimbat bateria aveai contactul pus ?

 3. neuronos spune:

  salut

  Ai verificat la un service, calculatorul de bord ? Apar probleme cand scoti bateria si accidental cablurile care vin la baterie ating masa.

  http://www.neuronos.wordpress.com

 4. popa sorin spune:

  totul a inceput de la o veioza umdifcatoare aburi reci etc.sunt si electronist si am incercat sal reproduct dar nu stiam frecventa hho pura . acum sa testez 42……..hz si cred ca trebuie si o intensitate a ultrasunet. daca aflati noutatati soris3000@yahoo.com. multumesc

  1. adacian spune:

   lampile alea pe care le aduc chinezii la magazinele de 38… uite nu m-am gandit prea mult la ele, dar da, aburul ala e facut cu ultrasunete, ca si ‘fumul’ din discoteca, ca si nebulizarea medicamentatiei.

   DAR: nebulizare nu inseamna ruperea moleculei de apa. sunt doar vapori. e drept ca seamana cu HHO care se degaja de ex din celula Joe. dar nu stiu (si nu cred) ca arde. ar trebui incercat.
   adevarul e ca habar nu am de ce in nebulizator se face abur, in curatitorul cu ultrasunete nu se face, si nici nu se incalzeste, iar cracarea apei produce caldura dar iarasi presupun: fie prin recombinarea elementelor (asazisa fuziune la rece) fie prin efect joule, fie printr-un alt efect care nu mai stiu cum ii zice, de vibrare a moleculelor in celulele HHO (cred ca e vb de microunde).

   pe de alta parte, daca acel abur il [supraincalzesti si il] bagi intr-un motor cu ardere interna, iti creste puterea (a se vedea patentul romanesc de motor otto cu injectie de abur supraincalzit la cca 400C (Vuia parca se numea inventatorul)

  2. dani spune:

   acuma mi-a cerut un prieten sa-i obtin frecventa vietii (el avea o schema cu 555 :)) ) tu ai reusit ceva?

   1. :)) ce-i aia ‘frecventa vietii’? 9Hz?

 5. popa sorin spune:

  ce intensitate are ultrasunet 42…hz?multumesc.soryx3000@yahoo.com

  1. adacian spune:

   I have no idea what you`re asking…
   pot doar sa banuiesc… si nu-i frumos.

   asa ca uite ma apuc asa intr-o doara… sa scriu in alta ordine de idei:
   ultrasunetele in lichid au un inconvenient: intensitate mare inseamna efect de cavitatie mare, incalzire, modificarea parametrilor. nu stiu daca in aceste conditii variaza frecventa optima necesara, e posibil; oricum peste tot oamenii care experimenteaza, vorbesc mai degraba despre un freq. range decat despre valori exacte cum a facut Keely. e posibil ca el sa fi zis la misto, sau sa o fi calculat – poti studia problema pe forumurile dedicate.

 6. Io-Co Cluj spune:

  E deajuns o singura exceptie de la o lege in fizica si tot esafodajul acesta riguros, intransigent se poate darama, si atunci devine greu de deosebit ideea de materie cu atat mai mult cu cat relatia substanta-energie devine tot mai abstracta. Referitor la cazul nostru (HHO), primul lucru pe care-l faci e sa invoci legea conservarii energiei (neuitand ca si masa tot energie este [e=mc2]. Dar mai sunt si alte efecte care ne sfideaza (vezi tunelarea cuantica).

  1. adacian spune:

   „..si ce se darama noaptea, ei ziua iar construiau la loc..” a se vedea durerile nasterii teoriei unificate 🙂
   Eu sunt din pacate anti-talent in matematica, o admir ca pe picturi 🙂 Dar stii ce, imi dau seama ca desi matematica este esenta a tot (indiscutabil), exista si alta cale, as numi-o intuitie, sau simtire. Si aceasta cale imi permite sa opinez contrar celor spuse de tine, ca relatia dintre energie si materie devine mai… obiectiva, mai concreta. Mma refer la explozia de fenomene noi care au fost descoperite prin experimentare cu energie negativa si eventual cu alte forme (care din pacate sunt inca in domeniul ocultismului). Frana pe care paradigmele au pus-o stiintei analitice a fost deblocata de pseudostiinta experimentala (care sa fim seriosi, in domeniul cuantic si mai exact al electricitatii negative se bazeaza exclusiv pe intuitie, vezi opera lui Tesla). Suntem pe calea cea buna. Acum un an nu stiam nimic despre toate astea. Acum vad cu bucurie cum in cateva luni au aparut cel putin o duzina de replicari MEG originale si noi fenomene sunt descoperite in noroiul esecurilor. Poate nu e stiinta, dar e progres. Este iesirea din cutie.

   1. cypry29 spune:

    DA! mai sintem ca tine! nu esti singur pe lumea asta si daca cineva ne-ar uni intro armata am fi de neoprit! respect pentru munca si gandurile tale!

   2. 😀 noroc ca nu tre` sa ne luptam… ideea e sa invatam ceea ce este de invatat si sa transmitem si altora, urmasilor, macar modul de gandire „out of the box”, caci si ei la randul lor vor trebui sa-si faca pasii..

    cel mai probabil, peste cateva zeci de ani vor rade cat de naiva ne-a fost gandirea, cat de grozavi ne credeam noi „stramosii” „pe atunci” si cum nu ne-am gandit sa aplicam tehnologii care „odata erau SF”, tehnologii atat de simple care „astazi” sunt ubicuitare…

   3. liviu spune:

    pina a face un generator rentabil (adica energia consumata sa fie considerabil mai mica de cit energia obtinuta) ,nu este cale lunga , numai ca fizica pe care o cunoastem ,noi are niste limite,si de multe ori trebuie sa faci abstractie de aceste legi ale fizici

 7. dani spune:

  sa inteleg mai bine: descompunem apa in hidrogen si oxigen, apoi le recombinam intr-un motor otto cu 30-40% randament, apoi la motoru ala cuplam un generator de curent electric sa nu mai vorbim de minimum doua roti, din alternatorul ala scoatem de cateva mii de ori mai mult curent decat avem nevoie ca sa descompunem apa? Dar oare hidrogenul ala era impachetat de marmota, sau marmota era impachetata de hidrogen? Si cu un circuit cu 555 credeti ca obtineri frecventa asta cu virgula 2 ?!? .

 8. pe saitul http://free-ennergy.blogspot.com/
  gasiti o echipa care lucreaza la realizarea unor proiecte din domeniul Free Energy in Bucuresti

 9. ilie iulian spune:

  as vrea sa montez pe fordul meu escort o instalatie hho dar nu cunosc detalii gen : de unde o cumpar ce pret are care sunt riscurile trbuie omologata?etc

 10. Eugen spune:

  Noi am reusit sa scoatem intre 1 si 3 litri de gaz hho cu numa 12 ah

  [Edit]
  Va reprosez ca nu aveti afisate preturile si timpii de executie de la plata avansului. Va rog sa corectati.
  Pana cand dovediti ca site-urile va apartin amandoua, primiti si spam pentru ca aveti acelasi text publicat pe instalatiihidrogen.ro.
  Pe instalatiihidrogen.ro e frumos structurata teoria, in limba romana.

 11. SANDU spune:

  Am citit tot cu mare atentie si am constatat cu stupoare ca nimeni nu da detalii despre modul de confectionare al acestiu fabulos generator . Nimeni nu spune sau nu pune intrebarea , ce face cu senzorul de pe esapament care da comanda la calculator ca ies noxe putine si se mareste consumul de carburant .In loc sa il micsorezi il maresti si ce ai realizat ? Modifici softu ? ; Anulezi senzorul ? ;
  In alta ordine de idei , nimeni nu spune ce distanta trebue intre placi sau spire , cate placi sau cate spire trebuesc , ca sa nu se incalzeasca asa zisul electrolit . Oare este cineva care poate da un raspuns la cele intrebate de mine ?
  Am mai scris si pe alt site si nimeni nu a raspuns , poate aici gasesc oameni de buna credinta si vor raspunde .
  Sunt foarte curios . Sincer sa fiu ma intereseaza hho si am pus si eu cateva intrebaro poate daca ma lamuresc comand un generator ( ca de confectionat nu am materiale ) .
  Multumesc pentru intelegere .
  Ma puteti contacta pe : sdv_alex@yahoo.com

  1. mihai cristian spune:

   Am citit cu placere tot aricolul prezentat aici , m-am amuzat pe alocuri,m-am intristat in altele (montezi o dracie din asta pe masina si dupa ceva timp te miri ca masina nu mai functioneaza cum trebuie). Te astepti sa faci o descoperire miraculoasa (norocul incepatorului neavizat si nepregatit ) si in schimb faci pagube de cele mai multe ori destul de grave (se lasa cu cheltuieli de depasesc cu mult limita ce asteptai sa economisesti ). Daca vrei ceva cu adevarat …poti, parca asa se spunea o data . Raspunsul il aveti in fata voastra . Iei ceva trebuie neaparat sa dai ceva in schimb in egala masura (pentru a compensa ceia ce ai luat ).E o lege a naturi in care traim . Nu trebuie sa modificati softul existent in calculatorul de bord a masini ( ce ati face in cazul in care montati asa ceva pe un tractor…:)))) , acolo ce mai modificati ….teava de esapament?) nici senzori nu trebuie atinsi ( sint cei ce decid cit si cum trebuie administrat tot sistemul ) .
   Lasind deoparte toate filmatele si documentatia ce se gaseste la indemina tuturor , va propun , cu tot respectul cuvenit sa incepeti in a studia chimia ,(o materie ce nu am fost tocmai …:)) intrucat , cred ca fizica si matematica nu sint o problema pentru voi vazind ca sunteti pasionati de electricitate sau electronica . A trebuit sa pun din nou mina pe carte ca sa pricep ce incerc sa fac (nui deloc usor incepind de la o anumita virsta ) . Hidrogen , carbon , oxigen , azot ,heliu……
   atmosfera , aer + combustibil . Toate aceste substante intra in motor . Nu aveti decit a decide cit si cum trebuie sa fie aceste raporturi . Asta daca doriti doar sa faceti economie cu combustibilul si nu altceva…Tratativa bine masina …va fi reciproc avantajos.
   Toate cele bune!

   1. Andor Ciprian spune:

    concret ! ce vreti sa spuneti? de multe ori limba romana este o limba foarte intortocheata! aici din cate vad eu se incearca a se duce discutii constructive pe subiectul celulei de electroliza ! este usor sa tai aripile cuiva ,sa invinuiesti,sa dezaprobi! de ce este o dracie celula de electroliza iar cel ce o construieste este neavizat si nepregatit?daca vorbiti de pagube produse de acest component atunci si argumentati strict la produsul de aici ce a provocat rau ,cand si unde? daca nu …..

  2. Cu senzorul de oxigen care este pe toba de esapament, ai doua variante..
   1- Sa montezi un distantier pe el care sa il faca mai putin sensibil la cantitatea mare de oxigen care trece acum ( dupa instalarea generatorului HHO ) prin galerie.
   2- sa montezi un CHIP EFIE pe firele de la OBD 2 care dupa ce s-a montat si resetat isi va face propria harta pentru amestec aer/combustibil si asfel vei avea economia de pina la 30%

 12. lucian calin spune:

  creez si montez generatoare HHO si instalatii HHO pentru orice masina
  va pot explica tot ce nu stiti din incercarile mele ma puteti contacta la adresa de mess/mail
  masini_cu_apa@yahoo.com

  1. arghir constantin spune:

   pt o panda 1.2 benzina vreau hho

 13. lucian spune:

  va salut si la multi ani,sa speram ca in anul care vine vom face progrese simai mari
  va anunt pe aceasta cale deschiderea site-ului meu http://www.masini-cu-apa.ro
  aici gasiti mai multe imformatii si ceva poze de la montaje
  puteti lasa un mesaj la care va voi raspunde imediat

 14. dragalasu spune:

  este ok .chiar functioneaza .

 15. dragalasu spune:

  am testat si eu [la rece] un dry cell 11 -110/100mm la 8amp si scoate 0,6 lpm.tot inainte ca inainte era mai bine.

 16. Andor Ciprian spune:

  foarte bune montajele tale! eu muncesc la unitati individuale per fiecare piston cu 3-4 celule de electroliza. racordurile care ies din celula sunt o problema la mine,inca nu am gasit un furnizor pentru asa ceva!

 17. Stefan spune:

  „Deci cel mai bine, folosim o celula cu apa pura, cu electrozi izolati ca sa nu se faca redoxul, pe care aplicam un potential variabil cu frecventa dorita.”

  Citatul este selectat din articolul de mai sus. „Frecventa dorita” este frecventa de rezonanta a apei, aprox 42700Hz.

  Ajutati-ma sa inteleg urmatorul lucru: aceasta frecventa cum trebuie aplicata?:
  1) la electrozii conectati la curent continuu, cu ajutorul unui pwm, setat la acea frecveta?
  2) intregul montaj sa se afle intr-un mediu care vibreaza la acea frecventa, in genul unui cuptor cu microunde?

  Din cunostintele mele de electricitate stiam ca vorbim despre „frecventa” la curentul alternativ. Apoi am aflat ca in curent continuu prin frecventa se defineste numarul de intreruperi ale curentului in circuit si se realizeaza cu acele PWM-uri. Ei bine, frecventa de rezonanta a apei trebuie aplicata in curent continuu banuiesc…corectati-ma daca gresesc. multumesc anticipat

 18. nicu spune:

  Este corecta observatia , curentul continuu care alimenteaza celulele va oscila intre 0 -1,8 v/celula de42712,2 ori/secunda iar pwm-ul face ca alimentarea sistemului sa functioneze de la 0-10-20… 50 90 …100% (factor de umplere )

 19. Salutare, va multumesc pentru recomandari si blog. Am cate o idee si eu legate de generatoare de hho pe http://pepinieradeidei.blogspot.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s