Dovezi – Plastifierea cu unde a pietrei in antichitate

Ca sa intelegeti ca nu spun balarii, cautati sa cititi si sa vedeti despre experimentele lui John Hutchinson, pe site sau pe internet si vedeti experimentele lui, despre levitatia si transpozitia elementelor sub actiunea undelor, sub efectul rezonantei. Practic ceva mai performant decat insasi fuziunea la rece, indiciu ca intr-adevar intai a fost cuvantul – vibratia vocii lui Dumnezeu.

  1. Blocuri de piatra prelucrate la un nivel tehnologic care este greu sau imposibil de atins in zilele noastre. Unghiuri drepte, gauri de 1-2mm si lungi de mai multi metri, uneori in unghi (asta mi se pare chiar SF fara utilizarea nanobotilor); incizii si chertari de 1mm facute cu un disc diamantat MOBIL de 1-2 metri diametru – disc imposibil de construit practic in zilele noastre, fiindca cel mai subtire disc diamantat atat de mare are 1cm grosime, ca altfel s-ar sparge la turatii mari; sau mai ciudat, la Micene, piatra sedimentara taiata cu urme paralele, cum taie un cutit untul, spre deosebire de cele curbe pe care le lasa un disc; suprafetele „topite” din Peru, fara a fi neaparat fuzionate, sau uneori si fuzionate (asta apare in Turcia) nu pot fi realizate chimic fara a deteriora structura cristalina; piatra naturala taiata in unghiuri, dimensiuni, finetea suprafetelor si forme imposibil de obtinut in zilele noastre.
  2. Prelucrarea cu laser lasa urme, ca si cea chimica sau fizica, „prelucrarea” cu sunete nu. „Topeste” elementul fara a-i altera structura cristalina (vezi fuziunea obiectelor descoperita de Hutchinson ).
  3. Urmele incrucisate lasate intr-un material plastic (moale) au capacitatea de a arata succesiunea lor. Aceasta formatiune descoperita de cei doi cercetatori rusi in Turcia ne arata ca intr-adevar piatra a fost „inmuiata” inainte de a fi facute acele urme. Si e vorba de roca vulcanica. Facand abstractie de faptul ca in momentul erutiei nu exista obiecte sau roci rotunjite care sa faca astfel de urme, daca urmele ar fi fost facute in roca cand era topita, urmele nu ar fi fost pastrate cu margini atat de clare, intr-o structura cristalina nealterata.

Sferele din piatra din Costa Rica si nu numai, ca avem si noi, dar parca nu atat de sferice

9122e99b2bd7e182a9fe0d85fae8fe2a.jpg

Sau poate ca e vorba de un ciudat fenomen natural…

a25e122835ae9d40dcd24dfd843d1aa8

Numit Om…

Apropos, Hutchinson se insela cand spunea ca bateriile lui sunt inultile fiindca nu au putere. In zilele noastre avem posibilitatea sa transformam acest gen de energie in putere mai mare – cautati pilele uscate cristaline si o sa vedeti ca nu sunt chiar atat de debile. Si avem deja dezvoltate convertoare foarte eficiente.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s