Inlocuieste bateria masinii cu capacitoare

super joule thief at work

Tipul asta face diverse experimente si.. vad ca nu prea da in gol. Unii au talent. Am remarcat un joule thief despe care stiam si care desi este un MEG (motionless electricity generator) nu impresioneaza prin aparenta.

Fix joule thief reverse load connections

Insa piesa de rezistenta este inlocuirea bateriei de aucmulator auto cu condensatori – asta este cu adevarat impresionant pentru ca are aplicatie practica si in opinia mea atrage atentia asupra necesitatii imbunatatirii sistemelor cu care ne-am obisnuit si care de3alotfel sunt cam costisitoare.

Va recomand cu caldura Farnell Romania pentru condensatoare de calitate la preturi de importator. Pot fi comandate pe internet.
Am invatat la scoala ca daca pui un consumator pe un capacitor sau condensator incarcat electric, acesta se descarca imediat. Uite ca undeva am gresit socotelile, de bine ce practica demonstreaza ca poti asculta radio mult si bine pe o baterie de condenstori ca asta si apoi sa pornesti bine merci fara bateria auto.
Incarcarea se poate face cu un generator de mana care genereaza 14v la o adica, sau cu orice generator de mana de voltaj mai mic, procesul durand in acest caz mai mult. Tare ar fi fost bune generatoarele care echipauu pe vremuri telefoanele! Mai sunt inca pe okazii, destul de scumpe dar foarte eficiente daca stii ce sa faci cu ele.
Poza am pus-o la deruta, va dati seama. Cautam „Inlocuieste bateria masinii cu capacitoare” sa vad ce scrie lumea in limba romana si am fost surprins sa vad ca nu exista nimic despre asta in limba romana. Imi vine greu sa cred ca romanii nu stiu ca bateria de la masina poate fi inlocuita usor cu condensatori.
capacitor-chinese-style[1]
Reclame

3 comentarii Adăugă-le pe ale tale

  1. ala micu' spune:

    Eu stiu si de pornirea fara acumulator, si fara condensatoare: cu sfanta MANIVELA! (bine, tre’ sa ai aprindere pe magnetou, ca la motorete, da’ se poate rezolva…)

  2. ….cate unii mai stiu…altii asteapta,, mura in gura,, noutatile…..ganditiva ce va insemna acesti super condesatori pentru free energy.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s