Pier Luigi Ighina – tatucul testoaselor ninja

Poate tocmai pentru ca Pier Luigi Ighina este putin cunoscut vaca mai e vaca si oaia – oaie in zilele noastre 😀

Pentru ca si tipul asta, ca si Hutchinson despre care am mai povestit, se juca cu frecventele si se pare ca a obtinut mutatii rapide asupra fiintelor vii. Poate ca atunci cand a terminat cu ele nu mai erau tocmai vii, dar ce mai conteaza ca s-au nascut soareci si au murit pisici?!

Epopeea lui Ighina a pornit prin definirea modelului de „atom magnetic”, un fel de transpunere la nivel subatomic a modelului materiei vii, idee care desi nu e noua, capata prin Pier Ighina un nou orizont, pasamite omul fiind capabil sa intervina asupra acestor structuri.

Dupa ce am revazut o mica parte din realizarile sale, pornind de la calificarea mea de medic, am dedus ca pana la aparitia unor dovezi concrete care sa sustina acele afirmatii, povestea lui Ighina trebuie considerata pura fantezie, cu toate ca despre Hutchinson stim si avem dovezi. In sprijinulatitudinii mele aduc si faptul ca s-au intalnit, si nu rar, cazuri in care convingerile unui om trec dincolo de realitate, in sfera patologicului.

Fara a contesta aceste ‘minunatii’ pe care le sustin ‘adeptii’ lui Pier Ighina, imi pastrez atitudinea sceptica si astept dovezi.

Reclame

Un comentariu Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s