Ce a facut Huchinson cu metalele a facut Pier Ighina cu fiintele vii

Some very scarry stuff in my oppinion: mutatia rapida a unei fiinte in alta.

Daca clonarea este imorala, mutatia prin vibratii este de-a dreptul strigatoare la cer. Poate sunt prea conservator, dar eu cred ca universul asta are o ordine pentru un anumit motiv. Mare e gradina Domnului si evident ca multi mai sar gardul.

Presupunand ca experimentele lui Ighina sunt asa cum se spune, consider ca ele ar trebui sa ramana in stadiul de cecetare, in ideea ca poate ne vor ajuta sa intelegem scopul final al existentei care pare a fi iubirea si recunostinta. Evident ca sunt singurul care crede asa ceva, toata lumea vrea finalitate practica.

Daca prin tehnica iertarii se poate obtine ‘influienta in plan subtil’ – abordare mistica, prin vibratii Hutchinson a obtinut transmutatia materialelor si poate ca Ighina a obtinut mutatia fiintelor vii.

Dar daca transmutatia metalelor este mai usor de inteles din perspectiva structurii cristaline (regulate) a acestora, pentru mine cel putin, medic fiind, este de neinteles mutatia fiintelor vii. Desi din perspectiva noilor descoperiri in ceea ce priveste structurarea si comportamentul informational al apei, ar avea sens si asemenea schimbari. In fapt, si apa este o structura cristalina, doar ca e mai flexibila.

Folosirea apei pentru stimularea vitalitatii am intalnit-o cu rezultate remarcabile, atat in ceea ce priveste apa de piramida, apa imbogatita cu ORMEs, cat si apa vie, apa saracita in deuteriu, facuta si la Craiova sau Drobeta (Link: Romania si Ungaria si Rusia). Efectele benefice asupra plantelor si animalelor sunt incontestabile. Unii sustin ca apa vie poate fi utilizata cu succes in tratamentul unor boli, iar altii sustin ca ar readuce echilibrul in organism. Energizarea apei sub diferite forme este cunoscuta de multa vreme, dar prin acest documentar care prezinta rezultatele experimentelor, energizarea prin cuvant capata importanta cuvenita.

Istoria lui Pier Ighina merita sa fie studiata mai indeaproape pentru ca are sens in contextul noilor descoperiri. Dar deschide prin ea insasi o cutie a Pandorei. Si ca de fiecare data, atitudinea conteaza. Depinde doar de noi daca vom sti sa vedem in aceasta o oportunitate sau doar un alt blestem. Prietenii stiu de ce 🙂

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s