They did it again

In 1991, in Korea de sud. Aparatele sunt similare (numai ca dimensiune) cu cele construite de Stanley Meyer si de Teddy Cline. Consumul lor este insa >1kWh asa ca desi sunt grozave pentru sudura, nu sunt potrivite pentru instalarea pe un automobil. Dar debitul de 10l/min le face potrivite pentru incalzirea locuintelor, caci 10l HHO ard in cca 3h intr-un boiler, la o rata de conversie apa/gas de 1/1700.  Aparatele se pot achizitiona direct de pe site-ul companiei B.E.S.T. Korea Co. ltd. (vine de la Brown Energy System Technology) Address:705 Gayang Technotown, Gangseo-gu, Seoul, Korea . Fax: 82-02-36658887 si Epoch Energy Technology Corp.

Cateva detalii despre HHO.

Alti comercianti de astfel de dispozitive aici si aici – pentru Europa . Orice dispozitiv cu ardere interna poate fi modificat pentru a folosi aceste dispozitive.

Aici e cea mai tare pagina excusiv despre combustia HHO in motoarele cu ardere interna, la zi (2007). Iar aici e o pagina in care se arata ca civilizatiile antice (piramidele egiptenilor) aveau tehnologii de precizie pentru sculptat in piatra si metal asa cum ar putea fi cea oferita de gazul brown (intre noi fie vorba, nu e nevoie de electricitate pentru splitare, vezi cazanul Vuia care apare si in Malaiezia in 1980 si instalatiile de splitare solare cu oglinda parabolica – APT Lab CPERI, Greece)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s