The Secret – de ce?

Pentru ca legile universului sunt aceleasi indiferent de dimensiune/scara; doar pozitia/capacitatea observatorului poate diferi. Si legile astea spun ca fortele apar si actioneaza in perechi: actiune si reactiune.

Pentru ca statusul ‘normal’ este…  ‘non-existenta’. Ca si in cazul curentului electric ‘negativ’ (zero-point-energy), care circula, conform teoriei, in sens invers temporal, universul mobilizeaza o forta de sens opus pentru ca per ansamblu sa anihileze tulburarea produsa, revenind astfel la starea ‘normala’.

E atat de simplu: daca emiti unde pozitive, atragi energii pozitive. Am auzit de atatea ori chestia asta. Dar a trebuit sa inteleg – the hard way. Iarta-mi Doamne necredinta!

Asa: unde intra Dumnezeu in ecuatia asta? Dupa cum spuneam, exista multe dimensiuni, iar perceptia fiecarei dimensiuni are loc doar pentru nivelele inferioare. Asa capata sens si channelingul care e o prostie daca vrei tu sa fie asa. Eu am vrut si asa mi-a fost 🙂

Si acum? Acum ca am obtinut ce am vrut, adica sa stiu, sa inteleg… – alte scopuri si tot inainte!

Ce mi se pare interesant e ca nu simt deloc nici o frustrare asa cum se plang unii, cum ca dupa ce obtin ceea ce isi doresc sunt dezamagiti ca trebuie sa o ia de la capat. Drept sa spun, parca simteam ca voi ajunge aici, dar parca nu credeam ca atat de repede si atat de simplu. Cu atat mai bine, ma pot bucura de restul razei. Iar daca cuiva ii foloseste la ceva blogul asta, inseamna ca si l-a dorit. Ii multumesc ca m-a inspirat sa-l scriu.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s