The Secret – and everything after

Comentarii: aici, vreo mie 🙂

Ati auzit de zicala aia ‘de ce ce ti-e frica nu scapi’?

Am vrut sa fie 12/2012?  – Da. Cu hotarare chiar. La inceput am zis ca e o gluma dar pe masura ce studiam teoria global scaling si implicatiile teoriei unificate a campului, imi dadeam tot mai mult seama ca suntem intr-adevar ‘parti’ din ‘curgere’, ca in metafora lui Tom Bearden. Tesla a sezizat acest lucru, ca fiecare lucru care ‘exista’ are o vibratie (nu a masurat-o, a dedus-o din interactiuni). Au fost altii care le-au masurat: pletosul de Hutchinson 🙂

The Secret spune practic ca suntem ‘antene’ care emit ‘vibratii’ in urma carora, universul se muleaza, creand lumea pe care o vedem. Ho’oponopono, tehnica vindecarii prin iertare capata sens acum. Stiam ca e adevarat, simteam si am si verificat adesea, dar imi venea greu sa cred ca trebuie sa-mi cer iertare mie insumi – nu avea sens. De ce bat atata moneda pe tehnica asta? Pentru a sublinia mecanismul, nu pentru ca sunt medic – acesta este un caz particular al folosirii tehnicii modelarii instantanee a universului. Mornah putea produce modificarea la nivel de minute. Dr.Kaleakala era mai modest dar stia ca se poate.

Sa mai zic de ce a zis Isus? Ca daca am avea credinta cat un bob de mazare… Am facut o pasiune pentru mazare de cand am aflat chestia asta, pe la vreo 6 ani.

Daca nu ati vazut filmul, aici aveti un teaser de 24min.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s