Gravitatia artificiala e o banalitate

Asa cum ati vazut magneti plutind deasupra unei bobine, poate ati vazut pe youtube experimentul in care o capsuna, un greiere si o broasca au acelasi comportament in camp magnetic. La inceput nu i-am dat importanta, dar aici am gasit explicatia. Evident, daca toate obiectele sunt diamagnetice, iar campul magnetic produs de o bobina poate transforma chiar si o fiinta vie in magnet (asa cum probabil se intampla si pe Pamant – sau poate asta e alt fenomen?) egaland gravitatia si facand obiectul sa pluteasca, prima aplicatie a fenomenului care imi vine in minte este gravitatia artificiala.

O singura nedumerire insa: ce te faci ca predispozitia de a deveni magneti e diferita in diverse materiale?

Reclame

6 comentarii Adăugă-le pe ale tale

 1. VLAHSTAR spune:

  De fapt tocmai acest aspect am vrut sa-l subliniez cand v-am intrebat pe e-mail daca ati parcurs capitolul referitor la J.Searl(mi-e totusi simpatic foc batranelul, mai ales dupa ce am aflat cate a patimit, cu toate ca…) din cartea lui H.Hartvig : e vorba de accidentul mortal al unui colaborator care s-a sprijinit de carcasa din fibra de sticla a unei „farfurii zburatoare”, cu motor magnetic, printre primele ale lui Searl !

 2. VLAHSTAR spune:

  …Mai este si cazul lui Belizal, unul din cei doi autori ai primului(?) manual de radiestezie, despre care s-a scris ca i s-a tras moartea din manipularea energiilor subtile . Sa nu uitam, printre altele, ca el a realizat asa-zisa bomba energetica, utila in primul rand la alungarea…rozatoarelor(in special a sobolanilor) pe o raza de cateva sute de metri etc., dar nu mai gasesc deocamdat titlul cartii de referinta(cartea in sine mi-a disparut !)…Mai caut si revin !

 3. VLAHSTAR spune:

  …Cred ca asta e : autor Richard Bastide, cu subtitlul .

 4. VLAHSTAR spune:

  Cronica lumilor paralele
  Dezvaluirile unui initiat

 5. VLAHSTAR spune:

  Mentionez si aici cartea lui Hartvig : EXPERIMENTUL PAMANT !…Capitolul referitor la pataniile si experientele de inceput ale lui J.Searl .

 6. mary spune:

  Doar atat aveti de spus asupra acestui aspect?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s