Istoria uitata a umanitatii

on

Cunostintele uimitoare de astronomie ale tribului Dogon din Africa, transmise din generatie in generatie in timp ce europenii credeau ca Pamantul e plat, se potrivesc cu istoria sumeriana.

Cam pe unde ar putea fi… ei.

Lemuria

Numita si Mu, Hawaikia, Hiva sau ‘Gradina Edenului’, se presupune a fi fost un continent disparut acum 10500 ani in apele Pacificului. A nu se confunda cu Atlantida care dateaza mai de curand si care s-ar fi aflat bineinteles in Atlantic.

Locuitorii – oameni inalti de 3m, blonzi, au lasat schelete in ambele Americi. Povestea de pe youtube zice ca aveau o inalta spiritualitate, puteau transgresa (paraseau corpurile la dorinta) si vedeau cu ‘al treilea ochi’. Au infiintat colonii in toata lumea care au devenit ulterior centre pentru alte civilizatii. Au decazut, s-au apucat de prostii si i-a luat apa (cutremure, vulcani si alte bau-bauri). Cica mai sunt pe ici-colo, (muntele Shasta – Frederick S.Oliver,1930, dr.HarveySpencerLewis,1936)

Toate ca toate, povestea Lemuriei e frumoasa (desi nu vad nici o legatura cu amazoanele), dar unde sunt scheletele ale caror poze apar pe internet? Se pare ca Smithsonian Institute ‘s-a ocupat’ de ele si a avut grija sa fie puse bine… si mai la dos.

OBS: aceste informatii nu sunt verificate, luati-le ca pe o poveste – daca aveti chef cercetati si scrieti un comment cu ce ati gasit.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s