Despre strabunii chinezilor

on

Naxi este o populatie din china cu scriere pictografica care se pastreaza si astazi. Cautati pe internet Joseph Rock care a tradus aceste scrieri pentru a afla mai multe.Pe acest scroll pictat de cca 10m e toata Biblia acolo, si povestea maya, si toate celelalte.

Nu mai am ce comenta.

Reclame

4 comentarii Adăugă-le pe ale tale

 1. VLAHSTAR spune:

  Desi nu detin o cunoastere din formarea institutionala, din carti sau de pe INTERNET, ca aceea a dvs., inspiratiile mele m-au pus in situatia sa imi formez urmatoarele convingeri (enumerez cateva pt.ca sunt mai multe dar nu am timp si nu-mi vin toate in minte acum) :
  -Au existat civilizatii, pe care eu le numesc , care au posedat cunostinte stiintifice mult mai avansate decat ale sau, hai sa-i spunem, , pe alta directie de cunoastere, poate mai subtila…! In acest sens pot afirma ca si cele cateva zeci (poate sute) de formule, care includ si pe care le-am „primit” fara antecalcule (precum scrierea automata a spiritistilor…de-abia ulterior le-am calculat si am constatat ca reprezinta anumite functii trigonometrice !…Fapt care se poate verifica…) reprezinta dovezi in sensul celor afirmate mai sus . Dar nu se accepta de catre stiinta oficiala…!
  -Constanta cercului (PI) este un numar irational algebric, dar de mare transcedentalitate ! Nu de putine ori am primit raspunsul ! Deci : PI=4/RADICAL(PHI)=3.1446… O pot dovedi inclusiv prin masuratori…poate ma sprijiniti pt.oficializare…dar pt.un asemenea demars ar trebui sa ne intalnim…Bineinteles, fac propunerea celor interesati de adevar ! Ca o consecinta, afirm cu toata taria : CUADRATURA CERCULUI NU ESTE NUMAI POSIBILA, DAR ESTE SI REALIZATA !…Ce spuneti ?!
  -Si convingerea mea este ca omenirea detine in prezent, chiar si numai prin inventiile oficializate, toate mijloacele pt.a lichida criza energetica cu toate consecintele ei, inclusiv (sau mai ales) cele ecologice…Am si eu cateva idei/inspiratii in aceasta directie…Mi-am format convingerea ca nici macar legile si principiile clasice ale fizicii si chimiei nu sunt destul de bine cunoscute, aprofundate si aplicate ! As da ca exemplu , privite si studiate mai mult in domeniul hidrostaticii…Sau influienta energiei de forma asupra diverselor substante, mai ales asupra fluidelor…A se vedea si aplicatia mea cu !
  P.S.- Deoarece site-ul din cartus este in constructie, deocamdata va propun sa accesati link-ul mentionat in cuprinsul site-ului…

 2. VLAHSTAR spune:

  Cand am trecut la convingeri, se pare ca nu s-au inregistrat cateva cuvinte, nu stiu de ce…Fac corectura necesara :
  -Au existat civilizatii pe care eu le numesc , care au posedat cunostinte stiintifice mult mai avansate decat ale sau, hai sa spunem, pe alta directie de cunoastere, poate mai subtila !

  Nu s-au inregistrat si in final cateva cuvinte :
  …As da ca exemplu , privite si studiate mai mult in domeniul hidrostaticii…Sau influienta energiei de forma asupra diverselor substante, mai ales asupra fluidelor…A se vedea si aplicatia mea cu !

 3. VLAHSTAR spune:

  Ma rog, nu va inteleg de ce nu se inregistreaza anumite cuvinte…poate reusiti sa imi explicati ! Acum nu mai am timp !
  P.S.-Nu stiu la care capitol imi puteti INREGISTRA COMENTARIUL, probabil la CAPITOLUL STIINTIFIC !…Daca il aprobati(?), bineinteles !

 4. VLAHSTAR spune:

  TOTUSI…VAD CA A RAMAS CA DATA TRECUTA !…NU ESTE IN ORDINE…CEVA IMI SCAPA SI NU-MI PLACE !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s