Vecinii nostri spirituali – exorcizarea

on

Vecinii nostri spiritualiexorcizarea

m aflat ca pe langa noi mai sunt niste fiinte… spirituale – cateodata posedeaza corpurile noastre si adesea avem nevoie de exorcizare pentru a scapa de ele; nu de alta dar ne aduc nummai necazuri. Sunt indivizi, au nume, sunt femenini si masculini (nu am idee daca/in ce fel are vreo importanta; femelele de obicei fac caracteristic cu degetele semnul diavolului ‘Imi’ )

– sunt de doua feluri, diavoli si djini (genii), sumerienii le spuneau utukku, insemnand “cei care din Ki Gal (iadul din interiorul planetei) au fost trimisi la suprafata. Arata exact cum credeam eu ca arata anunaki (sau poate s-a inselat cel care a postat filmul) Am vazut pe net doua aspecte diferite, unul cu cap de om si unul cu cap de vultur. Aspectul merita studiat, pentru ca nu rezulta din textele sumeriene ca anunaki ar fi fiinte spirituale.

– vorbesc limba exorcizorului prin interfata umana, adesea misca obiectele din jur s-ar putea sa o faca tot prin interfata umana.

– se tem de numele Domnului pronuntat cu putere de exorcizor, fie el Allah sau Isus, aparent e intelesul numelui care conteaza.

– se tem foarte tare de apa sfintita, aghiazma si ulei sfintit.

– sunt inteligenti si smecheri, au sentimente, au familie si violenta domestica – se pot ucide intre ei (sau poate a mintit respectiva diavolita)

– sunt paraziti optionali, poseda trupul nostru pentru distractie si satisfactie proprie

– sunt aici cu noi, impart viata cu pamantenii. Nu vin neaparat din alta dimensiune sau lume paralela, ci au fost aici de mult timp, avand varste de sute si mii de ani. Ar putea fi paraziti software, ca la calculatoare, propriile creatii eronate, dar intodeauna se refera la ei insisi ca fiind individualitati. Prin exorcism parazitul este eliminat cand operatiunea este incununata de succes, si nu se mai intoarce. Dupa eliminare, gazda se intoarce la o viata sanatoiasa si linistita cum de obicei avea inainte..

cel mai rau in opinia mea e ca am putea avea unul din acesti djini fara sa stim deoarece fiind si ei diferiti, se poate sa nu se manifeste atat de rau – de ex. Poate avem doar obiceiuri rele ‘acceptabile’, de care evident, “nu putem scapa”.

– poate folosesc gazda ca sa se ascunda – doar o supozitie, pentru ca diavolita exorcizarea careia am urmarit-o se temea sa nu fie omorata de familia ei (sau mai precis asa a declarat cand a fost chestiuonata)

Reclame

Un comentariu Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s