Si in sfarsit… LEVITATIA:

on

Efectul Hutchison, descoperit de un tip destul de pitoresc care aduce cu Florian Pitish, (sau Mick Jagger) si consta in:

– obiectele… zboara (mai precis se resping de pamant, a se vedea filmul), diferite obiecte, metalice, lichide sau nu

– la inceput credeam ca doar metalele cilindrice sau care pot forma un circuit electric, sau un mar bobinat 🙂 (la scoala am invatat despre efectul Leinz) “folosind o banda foarte ingusta de frecventa” dar studiind teoria rezonantei, mi-am dat seama ca nu are importanta din ce e facut obiectul.

practic Hutchison avea niste generatoare de unde electromagnetice, un emitator piezoelectric creat de el dintr-o roca (in filmulete apare punand un Vumetru si aratand ca roca aia are o diferenta de potential precum rocile din nordul Angliei); asta ma face sa ma gandesc ca Stonehenge ar putea fi o rampa de lansare pentru obiecte mari, pentru ca este demonstrat ca vibreaza sincron.

– Principiul rezonantei se bazeaza pe efectul Casimir

– deasemenea, si asta este crucial in opinia mea pentru verificarea teoriei campului, experimetele lui Hutchison au demonstrat modificarea subatomica a materialelor in unele cazuri – a se vedea filmuletele: bare de metal faramitate, sau rupte precum pieptul de pui fiert (asa aratau), asta folosind doar stimulare pe o anumita frecventa, “la rece” fara scantei sau caldura.

In cartea digitala “A Practical Guide to ‘Free-Energy’ Devices” sunt peste 1600 pagini cu schite ale multor autoridatand inca din 1960 care nu apar pe internet.

Mai multe patente (documentele sunt publice, fara copyright) sunt adunate intr-un pdf de 1600 pagini, eu m-am uitat pe ele desi nu am inteles tot. Partea generala a patentelor este insa usor de inteles odata ce ai inteles principiul. “A Practical Guide to ‘Free-Energy’ Devices Acolo sunt proiectele complete pentru muulte alte inventii di astea sf, mare parte din ele fiind verificate, spune cand cum si unde.

Cireasa de pe tort: natura foloseste de milioane de ani fuziunea la rece: “Pistol shrimp” – crevetele pistol o duce numai bine, folosind fusiunea la rece. Crevetele asta razboinic produce o bula de vid prin fenomenul de cavitatie (mai precis scuipa cu viteza incredibila) care prin implozie produce temperaturi similare cu cele de la suprafata soarelui. Si pocneste..

Adevarul trece prin trei faze: Intai, este ridiculizat; A doua:este violent combatut; Si a treia adevarul este acceptat si evident prin el insusi. (Arthur Schopenhauer, 1788-1860)

Reclame

Un comentariu Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s