Extraterestrii – certitudini

on

– Sunt nenumarate filme si fotografii care mai de care mai.. asemanatoare. Este evident ca nu e doar o proiectie a imaginatiei. Nu mai comentez despre ‘rapiri’, vedeti si voi ce se spune de americani…

– Am vazut o prabusire a unui astfel de obiect, cu ricoseu, cu forma boltei ricoseului care indica existenta unei propulsii (filmul se numeste ‘Secret Space – (Best documentary on UFOs, Illuminati, NASA-NAZI etc).avi’)

– Am vazut tot in filmul asta niste ‘serpi’ luminosi in stratosfera (mai mult ‘viermi’, ar putea fi obiecte metalice strambe care se rotesc) cam prea… asemanatori in diferite ocazii – se pare ca sunt FIINTE VII.

– Inca un caz care argumenteaza ipoteza existentei fiintelor vii in stratosfera: tot in filmul ala, cand reparau Huble, controlorul din naveta il avertizeaza pe unul din cei care lucrau la telescop: “vezi ca in stanga ta e un corp luminos, dar e in regula” – semn ca veteranii stiu ca aceste obiecte nu sunt agresive. Dupa comportament par un fel de ‘pesti spatiali’, nicidecum nave. Pe de alta parte, cel care a acelerat de la 15.000MPH la… nedeterminat… ar putea fi si nava. Sau ar putea fi colonii de astfel de fiinte, cine stie, cosmonautii nu comenteaza nimic cand ajung la sol, multumesc lui Dumnezeu ca au ajuns la familie si cu picioarele pe pamant.

Reclame

Un comentariu Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s