Energia din vid – Putina istorie, si muulte linkuri!

on

Toata povestea a inceput cu descoperirea efectului Casimir (cautati pe google, inca mai este), apoi a aparut cartea “Extragerea Energiei Electrice din Vid…” [Forward, R.L. Phys. Rev. B, volume 30, p. 1700, 1984] Experimentele cu placute incarcate electric (condensatori) au demonstrat mai degraba logica energiei negative din ‘vid’ decat violarea legilor fizicii. Alternativa extragerii energiei din vid era producerea unei plasme dense, reci, polarizate (incarcate) in care avea loc condensarea sarcinilor (o astfel de situatie ar fi constituit un proces de fuziune la rece Casimir, care in ciclul sau de operare ar imitat procesul de fuziune nucleara [adica exact ceea ce inseamna acum fuziunea la rece]. Ar porni, ca si reactia nucleara clasica, cu un impuls de energie care sa produca plasma trecand bariera Coulomb, urmat apoi de condensarea particulelor incarcate atrase reciproc de o un potential puternic cu raza scurta de actiune (in acest caz un efect Casimir in locul potentialului nuclear din reactia de fisiune nucleara), eliminarea adiacenta de energie urmand sa duca la automentinerea procesului in anumite conditii [de rezonanta, descoperite mai tarziu, prin `80 parca] avand ca baza Casimir pinch effect” (cautati pe web)

.

Generatorul Electromagnetic fix (adica nu se misca) are la baza un magnet si niste bobine care nu se misca, alta varianta de generator fix foloseste o antena care nu capteaza undele EM cum m-am gandit eu ca ar face si sa le transforme in energie, pentru ca are tot asa, randament supraunitar – antena aia foloseste ca rezonator – aspect indispensabil in toate metodele de extractie a energiei din vid cu randament supraunitar (sau overunity devices) Un alta metoda similara foloseste doua bare paralele din pamanturi rare – 10x1x1cm scot bine mersi 60V curent continuu de mica intensitate suficient insa pentru a aprinde un bec de 220.

- Motorul lui Edwin V.Grey “Motorul care se alimenteaza singur” Acest text a fost pus la inceput pe KeelyNet BBS in 23 martie 1990. Motorul pulsat al lui Grey avea un microcontroler care directiona pulsuri calibrate pentru a mentine rezonanta reducand astfel consumul de energie necesara punerii in miscare a aparatului de cca 100kg. Programatorul dadea pulsurile intr-o anumita ordine cu o anumita polaritate o anumita durata, corespunzator vitezei la care motorul era in rezonanta. In acelasi timp apareau cateva atractii si respingeri intre magneti si electromagneti, Era un motor activ cu un torque constant de 66 lbs  la o viteza de 2550RPM, dezvolta o putere de 100CP, si necesita o frana de 32.05CP. Motorul cu Puls Electromagnetic (EPM) al lui Gray avea viteza variabila reglabila dintr-un reostat: 500-1300-1950-2550-3350-4100RPM
 
- Joe Holden a facut o turbinamade a turbine care nu are nevoie de un lac de acumulare :)

Dennis Weaver & Troy Reed au instalat pe o masina un motor similar numit “surge” din cauza ca erau astfel legate bobinajele – gata cu benzina, gata cu uleiurile care se biodegradeaza in 2000 de ani, doar bateria de 12v ca sa asculti radio si sa pornesti motorul surge

Lou Britz si John Cristy (Australia) au construit un generator pentru casa folosind acelasi principiu al “zero point energy” (energia negativa, energia din vid). Este acelasi “surge” de 25kW care poate alimenta lejer minunatul Tesla Roadster negru produs de Aston Martin : 60MPH in 4 sec probabil alimentat si el de un motor Cyclone de 300CP produs de Michael Hugent (Australia). In principal, surge produce energia rotind magneti permanenti si bobine in campul magnetic al Pamantului, alimentandu-se singur cu 1/5 din energia produsa. Nu are circuit pentru reglare fina dinamica (dynamic tunning) ca motoruol Grey asa ca are un randament mai reduc, dar… minunat

Ce mi s-a parut ciudat cand am vazut masina aia neagra, Tesla Roadster produsa de Aston Martin, e ca suna ca OZNurile de prin filme – dragut, nu?

– motorul magnetic lui Robert Adams are un randament de 700% – cautati pe web numele lui si cititi.

Leslie I Szabo este un ungur care a construit in 1990 o varianta comerciala a acestui generator de 7,5kW EBM in Ungaria. Din 2000, EBM 720 de 1500kg produce 15kW. Dr Erno Petz (cautati pe web) a confirmat ca o cantitate apreciabila de energie este produsa cu un consum mi9nim de energie (acum stim de ce) Motorul a fost incredintat prin licenta de producere unei companii canadiene.

– In alta ordine de idei dar tot legat de energie gratuita si nelimitata am vazut un motor cu aer fara nici o sursa de energie, nici macar ca sa porneasca la inceput. Toata smecheria era in structura rotorului care directiona aerul in asa fel incat se rotea. Avea torque infim, dar.. era “free energy” 🙂

In ceea ce priveste “imbunatatirea confortului termic al locuintelor”

– incalzitorul prin inductie – nu are un randament grozav, nu stiu cifre ca nu m-a interesat, ce m-a impresionat e ca topeste cu usurinta orice conductor, piulite, bile de otel, dar cand pui un cub de gheata obtii gheata incandescenta foarte fierbinte dar care NU SE TOPESTE. La 600W, 150kHz – metalele se inrosesc la fel de repede ca la torta autogen cu apa a lui Teddy Cline care arde gaz Brown; spre deosebire de aceea insa, incalzitorul prin inductie, arde tesutul viu – este de fapt principiul magnetronului din cuptoarele cu microunde.

– Cel mai eficient dispozitiv de incalzire cu randament supraunitar din lume este o sfera alimentata la o baterie de 9V care poate fi deconectata dupa ce reactia a pornit, avand un circuit rezonator – este principiul folosit de Meyer in reactorul sau cu apa energizata cu laser

– SteamCell – Bateria de abur – produsa in Germania de Micro Heat & Power. Unitatea mCHP produce apa calda si curent electric simultan, autoalimentandu-se. Aparatul are dimensiuni reduse si este conceput pentru case si apartamente.

Poate fi adaptata sa porneasca cu orice sursa de energie: lemne, ulei, motorina sau electricitate.
In textul original apare ca este dotata cu un contor electri cu dublu sens, compania electrica cumpara surplusul de energie de la apartinator.

OBS: trebuie sa fac observatia ca “fuziunea la rece” in adevaratul sens al cuvantului inseamna formarea de heliu din apa grea. Aici gasiti detalii. Deocamdata pentru mine fuziunea la rece e H2O => HHO => H2O+W

– Pompa hidrosonica Griggs incalzeste apa pe baza efectului de cavitation (forum romanesc) cu un randament de 180% (COP=18) si mai mult, in functie de calibrare. Din cate stiu frecventa specifica keely a apei este 42,8KHz.

Putine firme, Yusmar, Termovikhr si Noteka vand astfel de pompe de cavitatie in Rusia, iar Vizor Corporation in Moldova de peste Prut.

Cele produse de Hydro Dynamics Inc. in Georgia, USA, vandute momentan doar pentru uz comercial sunt pornite de un motor electric de putere medie. Aburul produs fiind transformat in energie termica si electricitate – se auto alimenteaza. Mai multe cladiri publice in Georgia au instalat acest sistem.

Principiul de baza este trecerea apei prntr-un cilindru cu gauri (infundate in deget de manusa) in care la o anumita viteza se face vid datorita fortei centrifuge apoi apare fenomenul de cavitatie, implozia cu degajare de energie, plasma, fuziunea la rece in lichid si tot tacamul.


Boilerul Hidrosonic cu Hidrogen se bazeaza pe plasma, se automentine printr-un sistem similar.

– In 1985 Bernard Eastlund a aplicat pentru patente in SUA folosind multe din ideile lui Nikola Tesla care a descoperit ca energia poate fi extrasa ‘din vid’, ca undele electromagnetice pot fi folosite pentyru a crea un scut antiracheta si care spunea ca poate despica pamantul folosind unde de inalta frecventa. O parte din aceste patente apar in dezvoltarea programului HAART al departamentului de securitate american. Aici ar trebui sa apara intrebarile despre intentia acestui proiect si a SUA. Cautati pe google cuvintele cheie.

Reclame

4 comentarii Adăugă-le pe ale tale

 1. tanase marian spune:

  cautam dar nu am gasit notiunile cladire rezonanta frecventa de rezonanta, cutremur, reunite antr un explicativ articol ce este frecv.de rezunanta a unei cladir si cum se poate calcula este de fapt cheia an materie de ce am putea face an fata maretiei cosmice an a putea interveni constructiv an a limita sau elimina dezastre multumesc poate chiar la fac. de constructii subiectul este preluat la nivel stiintific..sic volo nihil sine deo

  – In reply:

  I can not imagine what could be your interest in this. but if you really care, just try more 🙂 use goosle 😉

  pentru calculul acestei frecvente, in opinia mea, e nevoie de o facultate, anume aia din tei, si notiuni de accelerografie şi seismografie. la un moment dat au incercat motanii aia de la mithbusters sa faca un experiment pe un pod. au gasit o frecventa la care vibratiile se amplificau cu distanta, semn ca erau pe aproape de a gasi „frecventa de rezonanta”.

  cum am spus, nu-mi pot inchipui un scop nobil pentru aceasta informatie.

 2. tanase marian spune:

  revin pe site antr o saptamana poate, sper de fapt sa gasesc un competent raspuns la cele mentionate acelasi nihil sine deo

 3. hateg mircea spune:

  vad ca vorbiti vorbe fara sa spuneti nimic.fiti si voi mai expliciti.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s