Cum arata anunaki

Cam asa arata. Pozele arata statuete din diferite culturi, de l acea inadiana la maya, sumerieni, si chinezi/japonezi.
Japonez:


Mayas cred:


Tailandez/vietnamez:


Indian:

Acesta e dintr-un scroll Naxi, populatie din China care scrie ca si maya si sumerienii, cu pictograme. Singura deosebire ca astia mai traiesc si azi. De! – sunt chinezi 🙂

Astea sunt caracterele imprimate pe giulgiul ‘lui davinci’ fiind inscriptionate pe amuleta pe care o purta ‘isus’. Nu stiu nici din ce scriere sunt (probabil aramaica) dar nici daca sunt corectate sau sunt „in oglinda” asa cum s-au imprimat. Daca stiti, postati va rog!

O intrebare: cand vrei sa-l infasori pe unul intr-un cearceaf, pui cearceaful jos si pe el cu fata in jos?
Sau il pui cu spatele la cearceaf? Cum vine treaba asta ca s-a imprimat fata pe giulgiul ala?

Reclame

5 comentarii Adăugă-le pe ale tale

 1. salik spune:

  http://www.krysstal.com/writing_aramaic.html

  totusi nu pare sa fie aramaica. mai degraba ebraica dupa cum sunt scrise caracterele. In plus din pana (varf inclinat) ar fi exact asa cum apar in fotografie, deci neinversate.

  daca ar fi sa invelesti pe cineva in giulgiu, il asezi pe el pe giulgiu, cu fata in sus, si nu invers, deci caracterele ar iesi oricum pe dos pe giulgiu. numai daca au inversat ei fotografia la editare:
  in ebraica de la stanga la dreapta ar fi:
  daca scrisul nu e inversat:: ayin – ‘alep – nun

  din pacate numai caracterul din dreapta se regaseste si in alfabetulm aramaic. si oricum, daca povestea ar fi adevarata in sensul propus, ca e intr-adevar giulgiul in care a fost infasurat Isus la ingropare, ar fi trebuit sa fie aramaica pentru ca asta se vorbea cel mai mult in timpul ala.
  in concluzie povestea nu sta in picioare, nu avem suficiente informatii si ar insemna sa facem nepermis de multe presupuneri.

  1. Predescu Ciprian spune:

   in primu’ rind;…insas povestea cu isus;e cea mai mare minciuna din istorie!!!!….crestinismu’;aceasta mizerie spirituala,…e de fapt,…de inspirtie egipteana

 2. cineva spune:

  http://energiegratuita.ablog.ro/2008-05-02/cum-arata-anunaki-2.html

  Mai sus aveti un link, tot de pe unul din site-urile „energiegratis” in care un josul paginii cineva pune un post prin care el spune ca ar fi anunaki si ca bla bla bla si ca… si ca…
  prieteni, cititori, blog-eri, puteti prezice ce se va intampla cu voi in urmatoarele 30 de secunde? scrie in istorie despre asta? ati citit cam mult S.F. si ati vazut cam multe episoade din seria StarGate.

  cat despre Giulgiu incercati si voi un PhotoShop, poate va iese 😉 identic chiar sau cu mai multe pictograme

  1. adacian spune:

   mare e gradina Domnului si multi anunaki sar gardul : ) )

   gandirea noastra este fundamental influientata de literatura si in ultima vreme de media. Eminescu a spus intr-o oda: „toate vechi si noua toate”, de aceea nu mi se pare de mirare ca tot ceea ce exista la ora actuala este un colaj al notiunilor, miturilor si simbolurilor de odinioara. mai bine zis din alte timpuri, caci ‘odinioara’ s-a estins mult in trecut prin descoperirile arheologice; si zic bine ‘descoperiri’ pentru ca ele au fost doar ‘acoperite’.

   tot Eminescu are o nuvela care se numeste Avatar.

 3. reynold spune:

  cred k este adevarat, se spune in cartea lui enoch care a fost scoasa din biblie si se gaseste p net despre coborarea ingerilor pe pamant pentru a avea copii cu fii si ficele oamenilor deci e foarte plauzibil ca acesti anunaki sa fie ceea ce numim noi ingeri. si inafara de egipteni si greci majoritatea popoarelor au in cultura zeitati care SUNT REPREZENTATE ANTROPOMORFE AVAND ARIPI SI AMULETE . Pana la urma exista un sambure de adevar in toate scrierile vechi si legende

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s