Who cares? They just don’t!

I only believe in God. Everything else is temptation.

Who cares? They just don’t!

Acest site este pentru informare, pentru a va stimula sa cercetati. Prin urmare forumul este inchis.

Puteti comenta pe alte forumuri dar am observat ca in strainatate oamenii comenteaza numai sa se afle intreaba, fara sa citeasca. Sper ca romanii vor fi mai curiosi in ceea ce priveste energia gratuita nelimitata, vor studia problema si vor construi dispozitivele ca sa se convinga.

Atentionare: Acesta nu este un site stiintific. Daca considerati ca stiinta, asa cum e prezentata ea astazi de autoritatile care o reprezinta, ar fi singura sursa importanta de cunoastere, ar trebui sa va puneti cateva intrebari.

Numeroasele linkuri pe care le-am inserat arata resurse de studiat.

Daca acest site va vi sters asa cum se intampla de obicei cu cele care trateaza acest subiect, cautati pe net. vor fi altele. Resursele in limba engleza sunt practic nelimitate. Din pacate romanii pun mai putine filme pe Youtube.

In alta ordine de idei, desi a pornit ca un site de analiza, in urma abundentei dovezilor, s-a transformat intr-unul conspirationist. Din nou, scopul nu este sa ofere solutii ci sa va faca sa va intrebati si sa puneti mana sa cautati solutii, oricare ar fi adevarul.

Un parinte spunea ca ‘cea mai mare victorie a diavolului a fost sa-l convinga pe om ca nu exista’.

Adevarul trece prin trei faze: Intai, este ridiculizat; A doua:este violent combatut; Si a treia adevarul este acceptat si evident prin el insusi. (Arthur Schopenhauer, 1788-1860)

Nu fiti surprinsi ca Dumnezeu va da ce-I cereti si face cum va doriti! Doar aveti grija ce va doriti.

Reclame

2 comentarii Adăugă-le pe ale tale

 1. Calypso spune:

  Se pare ca in sens biologic suntem intr-adevar ‘automaton’ cum zicea Tesla.
  Aici tipul asta incearca sa explice dpdv electric de ce ni se intampla ceea ce ‘programam’ voluntar sau involuntar a ni se intampla…
  Merita ascultat, nu e nebun degeaba. Compresia sarcinilor (charge compression) ne arata ca natura a fost proiectata si are la baza numarul de aur.

  Mai zice si despre organizarea apei ‘legate’ (vezi biofizica anul I, aia la care adormeam cu capul pe pupitru :D) ca si experimentele lui Masaru Emoto mentionate si de prof dr Ioan Nedelcu de la universitatea din Craiova.
  Toate structurile biologice de la cea mai mica la cea mai complexa se bazeaza pe ‘raportul de aur’ / numarul fibonacci / golden mead\n ratio./ 1,618…..
  Natura foloseste acest raport pentru a crea viata, pornind de la ‘organizarea apei’ – acest lucru nu are legatura directa cu ‘apa vie’ / saracita in deuteriu dar explica de ce toata viata pe care o cunoastem are la baza apa.
  Probabil stiati ca apa ne-vie (ca sa nu spun moarta ca suna urat) cristalizeaza hexagonal – mirific, dar ne-viu; pe cand apa ‘vie’ (biologic legata) cristalizeaza pentagonal. Eu stiam ca apa cu (mai mult) deuteriu care nu e buna cristalizeaza pentagonal iar cea ‘usoara’ cristalizeaza hexagonal (vezi studiile Masaru Emoto si Ioan Stefanescu- univ Craiova) Consumul de apa energizata prin fel de fel de metode care de care mai SF are acelasi rezultat asupra organismului ca si consumul apei saracite in deuteriu. Ramane de cercetat concentratia deuteriului in aceasta apa ‘energizata’ (cu ansa egipteana magnetica nu cu aparatul de 40milioane de la zepter) Puteti citi mai multe despre efectele benefice ale anomaliilor magnetice de tip vortex aici. Se pare ca anunaki aveau niste dispozitive mobile care aveau astfel de efecte (ansele – informatie neverificata, aveti cumva mai multe detalii?).
  Am vazut si eu emisiunea cu prof. Ioan Nedelcu care folosea apa vie in tratamente, indeosebi mi s-a aprins un beculet cand a spus de psoriazis al carui cauza nu prea poate fi abordata nici macar homeopatic (din cate stiu eu, ar fi mult prea adanca/profunda pentru o rezolutie during lifetime)

  Pentru cei care cred ca ‘unified field’ este Creatorul, pentru cei care vor sa inteleaga ce inseamna ‘campul informational universal’ si de ce vad unii legati la ochi ca in filmele cu ninja, cautati pe net cuvintele cheie: fractality, charge compression. Daca va uitati mai adanc veti vedea si fundamentele programarii (sau ‘credintei’, cred ca Isus nu era un mincinos – atunci de ce ar fi spus “daca ati avea credinta si cat un bob de mazare”… uite de ce). Intotdeauna m-am intrebat de ce fractalii astia sunt atat de importanti. Cel putin mi se parea, desi nu ma impresionau prea tare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s